Nokia scherm reparatie Amsterdam IJburg

Wij zijn de specialist op het gebied van Nokia scherm reparaties in Amsterdam. Wij vervangen dagelijks Nokia schermen en geven 6 maanden garantie op onze reparaties. U kunt bij ons terecht voor het vervangen van elk model Nokia scherm. Wij houden onze prijzen scherp door de beste onderdelen voor een lage prijs in te kopen. U betaald bij ons voor het onderdeel plus de benodigde arbeidstijd, dit zorg voor een eerlijke prijsverhouding. Wij hebben een eerlijk en transparante werkwijze.

Ons filiaal is 6 dagen per week geopend tot 18:00 (op donderdag tot 20:00)  Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum van Amsterdam IJburg (naast Dierenkliniek Caressa). Kom langs of bel ons: 020 – 3708303 voor meer informatie

Prijslijst Nokia scherm reparatie:

Nokia scherm reparatie Modellen

Scherm reparatie Nokia 8 sirocco € 240,-
Scherm reparatie Nokia 8 € 80,-
Scherm reparatie Nokia 7 plus € 105,-
Scherm reparatie Nokia 7 € 80,-
Scherm reparatie Nokia 6 2018 € 80,-
Scherm reparatie Nokia 6 € 80,-
Scherm reparatie Nokia 5 € 75,-
Scherm reparatie Nokia 3 € 70,-

Prijslijst Nokia scherm reparatie

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie. 

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?