Behalve dat wij repareren……. verkopen wij ook jong gebruikte & nieuwe smartphones. 

6 dagen per week geopend tot 18:00.

Altijd een gratis reparatiecheck.

100% tevredenheidsgarantie.

Gemiddelde reparatie binnen 30 minuten uitgevoerd.

Transparant & eerlijk advies.

6 maanden garantie op onze diensten.

De koffie staat klaar.

Vrijblijvend & kosteloos advies : 020-3708303

Telefoon kopen of verkopen? (Uw huidige toestel kunnen wij ook repareren)!

Wilt u een refurbished (jong gebruikte) smartphone kopen met garantie die veel voordeliger is dan een nieuwe?! Amsterdam Smartphone Service heeft  een ruim aanbod van jong gebruikte (refurbished) telefoons van verschillende merken en modellen voor u.

Alle jong gebruikte (refurbished) toestellen zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor wij deze te koop aanbieden. De toestellen worden geleverd met garantie , een screenprotector en zijn compleet met alle toebehoren. 

Ook is het bij Amsterdam Smartphone Service mogelijk om uw oude telefoon aan ons te verkopen of in te ruilen en daarbij korting te ontvangen op een nieuwe smartphone.

Wilt u weten wat u kunt krijgen voor uw oude telefoon? Bel ons voor meer informatie: 020-3708303

Wij kunnen ook uw huidige toestel repareren waardoor u geen andere hoeft te kopen.

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie. 

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Joris Ivensplein 110

Smartphone of tablet kapot? Kom langs voor een gratis diagnose!

Call Now Button
Begin met chatten!
1
Hulp nodig
Chat met Amsterdam Smartphone Service
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?